etusivu   uusiolaserkasetit   toimipaikat   lehtijutut   filmi   ryhdy yrittäjäksi
 

 

Raha ohjaa:

Mustepatruunat maksavat muutaman kympin, joskus jopa 50 euroa / kpl. Tulostuskustannukset ovat varsin korkeat, mikä taas johtaa usein siihen, että patruunaa käytetään säästellen korkean hintansa vuoksi. Tästä syystä saattaa käydä niin, että patruuna kuivuu ennen aikojaan ja kaikkea mustetta ei saadakaan patruunsta ulos. Lehtitietojen mukaan Yhdysvalloissa nostettiin ryhmäkanne erästä merkittävää laitevalmistajaa kohtaan tästä syystä, joka joutui korvaamaan varsin merkittävän määrän patruunoita kuluttajille. Patruunat olivat läpinäkyviä ja näinollen helposti havaittavissa, että mustetta oli vielä paljon patruunassa vaikka se ei tullut ulos.

Usein kirjoittimet on hinnoiteltu halvemmiksi kuin itse patruunat. Kirjoittimen myyjältä jää kuitenkin lähes aina kertomatta, että uusi kirjoitin saattaa sisältää ns. starttipatruunat, joissa on vain vähän mustetta. Näinollen kuluttaja palaa taas aika pian ostamaan täysiä ja kalliita patruunoita.

95 %  mustepatruunoista voidaan uusioida. Toimivan patruunan täyttö kestää muutaman minuutin. Asiakkaan ei tarvitse miettiä, mistä hän saa oikeat patruunat kirjoittimeensa, koska hänellä on ne jo. Täytetyn patruunan hinta on n. 50 % alkuperäisen hinnasta. Musteen litrahinnaksi, kun se lasketaan alkuperäispatruunoissa, tulee n. 2 000 – 3 000 euroa, kun taas täyttömusteen hinta on merkittävästi edullisempi. Yleisimpiä patruunoita ovat HP, Lexmark, Epson ja Canon, Olivetti ja Brother patruunat.

 

 

«takaisin

 

 

 
 
  täyttöpatruuna, täyttöpatruunat, tarvikepatruuna, tarvikepatruunat, kierrätyspatruuna, kierrätyspatruunat, mustepatruuna, mustepatruunat, väripatruuna,väripatruunat,muste, mustekasetti, täyttö, täyttäminen, muste, uudelleentäyttö