etusivu   uusiolaserkasetit   toimipaikat   lehtijutut   filmi   ryhdy yrittäjäksi
 

 

Sinä päätät:

Tärkeää tietoa patruunaa valittaessa:

Toisin kuin pelkän mustan värin tulostamisessa, on jokaisella eri väripatruunalla kuvia tulostettaessa otettava huomioon värisävyjen erilaisuus. Sävyt vaihtelevat laitevalmistajan mukaan ja ne saattavat vaihdella saman laitevalmistajankin erimerkkisissä kirjoittimissa.

Sanotaan että kauneus on katsojan silmissä, näin voidaan sävyjen suhteenkin ajatella. Jos asiakas on mieltynyt esim. Lexmarkin tulostusjälkeen, halutessaan täsmälleen saman sävyn tulee hänen hankkia Lexmarkin alkuperäispatruuna.

Jos taas asiakasta miellyttää käyttämämme musteen värisävy, joka ei ole sama kuin jonkun alkuperäismusteen sävy, hän säästää merkittävästi tulostuskustannuksissa. Patruunan uudelleentäyttö on myös mielekästä siksi, koska sama patruuna voidaan täyttää useita kertoja. Patruuna pysyykin parhaiten toimintakuntoisena, eikä se kuivu, kun sillä tulostetaan usein.

Ympäristön suojelun suhteen meidän jokaisen tulisi tehdä se, minkä voimme. Täyttö on ekologinen ja ekonominen ratkaisu.
Tervetuloa - laitetaan tankki täyteen!

«takaisin

 

 
 
  täyttöpatruuna, täyttöpatruunat, tarvikepatruuna, tarvikepatruunat, kierrätyspatruuna, kierrätyspatruunat, mustepatruuna, mustepatruunat, väripatruuna,väripatruunat,muste, mustekasetti, täyttö, täyttäminen, muste, uudelleentäyttö