etusivu   uusiolaserkasetit   toimipaikat   lehtijutut   filmi   ryhdy yrittäjäksi
 

 

Usein kysytään:

Miksi täytättäisin mustekasettini juuri Musteasemalla?

Meillä saat kasettisi täyteen laatumusteilla. Ammattitaitoiset yrittäjämme ovat erikoistuneet mustekasettien täyttämiseen. Meillä on myös 100%:n toimivuustakuu täytetyille kaseteille. Täytön hintakin on n. 50% alkuperäisen kasetin hinnasta. Myös ympäristö kiittää kun kaatopaikat eivät täyty roskiin heitetyistä mustekaseteista.

Miten toimin, jos haluan täytättää mustekasettini Musteasemalla?

Ota koneesta tyhjentyneet mustekasetit pois, kääri ne kevyesti talouspaperiin ja laita kasetit vaikka pakastepussiin. Kirjoituspäällisiä kasetteja esim. HP ei kannata ajaa ihan tyhjäksi koska joissain kaseteissa on lämpötilasensori joka ylikuumentuessaan saattaa rikkoontua ja kasetti on tämän jälkeen käyttö-ja täyttökelvoton.

Tuleeko täytettyihin mustekasetteihin sama määrä mustetta kuin alkuperäisiin?

Kyllä! Vähintään sama määrä, useasti jopa enemmänkin kuin alkuperäisiin.

Montako kertaa mustekasetin voi täyttää?

Mustekasettien täyttökerrat vaihtelevat valmistajasta, patruunamallista ja käytöstä riippuen mutta esim. mustan kasetin (jossa kirjoituspää) voi täyttää useita kertoja, jos patruunaa käsitellään huolella niin, ettei sen elektroniikka vahingoitu.

Myyttekö myös alkuperäiskasetteja, tarvikekasetteja ja laserkasetteja?

Kyllä! Nämäkin tuotteet kuuluvat Musteaseman valikoimiin, kuten myös laadukkaat tulostuspaperit.

Saanko jostain lisätietoa koskien mustekasettien täyttöä ja hintaa?

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia haluamaasi toimipisteeseen. Toimipaikkojen yhteystiedot löydät Musteaseman kotisivulta www.musteasema.fi "Toimipaikat"- kohdasta.

Tervetuloa täytölle!

«takaisin

 

 

 
 
  täyttöpatruuna, täyttöpatruunat, tarvikepatruuna, tarvikepatruunat, kierrätyspatruuna, kierrätyspatruunat, mustepatruuna, mustepatruunat, väripatruuna,väripatruunat,muste, mustekasetti, täyttö, täyttäminen, muste, uudelleentäyttö